DEVINO MEMBRU HORA
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7
 

DEVINO MEMBRU HORA

DE CE SĂ FII PARTE DIN HORA

Fie că ești operator în industrie sau ai o afacere conexă, ca furnizor de servicii sau produse HoReCa, poți deveni membru HORA și poți sprijini dezvoltarea sectorului, prin implicare în demersuri sau susținerea proiectelor organizației, ce vizează creșterea calității serviciilor și a standadelor, profesionalizarea industriei, diminuarea deficitului de forță de muncă și facilitarea accesului angajaților la programe de training și educație, toate ducând în final la o imagine pozitivă a întregului sector, precum și la resetarea și alinierea la un set de valori comune.

Membrii HORA beneficiază de o multitudine de avantaje și facilități, dar cele mai importante sunt efectul și relevanța pe care le avem ca organizație puternică. Mai mulți și mai relevanți înseamnă o dinamică mai accelerată a dezvoltării și o poziție mai bine articulată în relația cu autoritățile centrale și locale.

Ne bucurăm să avem alături de noi tot mai mulți parteneri de cursă lungă, alături de care putem transforma proiecte relevante pentru industrie în realitate și cu care suntem pe aceeași lungime de undă, într-un scop comun, acela de a aduce la viață noua ospitalitate românească.

Pașii de aderare la HORA

qode-np-item
1

Completezi formularul de aderare

qode-np-item
2

Verificăm cererea și îți trimitem documentele plus link-ul de plată*

qode-np-item
3

Plătești și trimiți documentele semnate

qode-np-item
4

Ai acces la beneficiile comunității HORA

* taxa de înregistrare în valoare de 75 euro + taxa anuală

Categorii de membrii HORA

MEMBRU ORDINAR

Operator HoReCa

Pentru a adera ca membru ordinar, societatea pe care o adminstrezi trebuie să desfășoare una din activitățile: restaurant, bar, pub, cafenea, cofetărie, patiserie, club de noapte, hotel, unitate de cazare, unitate de agrement, catering de evenimente.

MEMBRU AFILIAT

Furnizor HoReCa

Pentru a adera ca membru afiliat, societatea pe care o administrezi trebuie să furnizeze produse și servicii către operatorii HORECA.

Memory: 10MB (3.91% of 256MB)