CINE ESTE HORA
15213
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15213,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7
 

CINE ESTE HORA

Organizația HORA este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, ce are misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi, pe plan național și internațional. Este vocea industriei care se luptă pentru o legislație care să încurajeze și să susțină investițiile, reprezentând afacerile din întreg sectorul, de la restaurante, hoteluri, cafenele, până la baruri și companii de catering.

 

Împreună cu cei 200 de membri HORA pe care îi numără astăzi organizația, putem susține dezvoltarea sustenabilă a industriei ospitalității din România.

 

Ne bucurăm să avem alături de noi tot mai mulți parteneri de cursă lungă, alături de care putem transforma proiecte relevante pentru industrie în realitate și cu care suntem pe aceeași lungime de undă, într-un scop comun, acela de a aduce la viață noua ospitalitate românească.

Misiunea noastră rămâne constant aceeași, de a apăra interesele industriei de ospitalitate și de a fi un sprijin pentru antreprenorii din domeniu, care au nevoie de ghidaj și de o comunitate puternică.

 

Susținem un dialog constant cu autoritățile  pentru a crea un cadru legislativ cât mai avantajos și care să încurajeze investițiile în domeniul HORECA. Deși cultura asociativă în toată lumea nu are o imagine pozitivă, HORA își propune să învingă aceste convingeri acționând proactiv.

 

Obiectivul  este de a crea un mediu propice nu doar pentru operatorii și business-urile membre HORA, ci pentru întreaga industrie, pentru fiecare antreprenor curajos, fiecare angajat, producător local, fiecare furnizor.

Pentru a construi un mediu de business favorabil investițiilor semnificative și afacerilor din domeniu, avem echipa executivă dedicată, dar și membrii voluntari activi care:

Dedică sute de ore anual în menținerea unei relații proactive cu autoritățile locale, centrale și ministerele relevante pentru industrie.

Implicăm reusurse importante, atât financiare, cât și umane, pentru crearea unor campanii de imagine la nivel național, campanii menite să evidențieze necesitățile acestei industrii, aducându-le în atenția publică și impactând direct evoluția sectorului.

Alocă resurse financiare semnificative constant unor case de avocatură cu scopul de a avea temei juridic în toate demersurile și de a propune proiecte legislative care să grăbească procesul de legiferare.

Organizăm evenimente B2B prin care creăm oportunitatea relaționării directe între operatori, furnizori și autorități.

Alocă resurse financiare și de timp studiilor de piață care ajută la identificarea nevoilor stringente atât ale antreprenorilor, cât și ale angajaților, oferind o imagine cât mai precisă cu privire la nevoile reale ale industriei, pentru a reuși astfel să identificăm cele mai potrivite soluții.

MEMBRI BOARD HORA

Radu Savopol

Radu Savopol

Președinte
Dani Caramihai

Dani Caramihai

Vicepreședinte
Calin Ionescu

Călin Ionescu

Vicepreședinte
Ion Biriș

Ion Biriș

Vicepreședinte
Radu Tanase

Radu Tănăse

Membru Consiliu Director
Daniel Mischie

Daniel Mischie

Membru Consiliu Director
Razvan Crisan

Răzvan Crișan

Membru Consiliu Director
Cristina Huzum

Cristina Huzum

Secretar General

DEVINO MEMBRU HORA

Alături de cei 200 de membri pe care îi numără astăzi organizația, susține dezvoltarea sustenabilă a industriei ospitalității din România.

Memory: 20MB (7.81% of 256MB)