“În România este foarte greu să te asociezi. Noi am pornit de la bun gust ș bună credință și la care azi aș adăuga unitate, inovație și creștere. Fiecare dintre noi ne dorim să creștem. În industria de restaurante, dacă nu vii în fața clientului cu ceva nou, nu vei reuși. Degeaba ai inovație, dacă nu ai un mediu economic stabil. Astăzi suntem într-un moment istoric, în care operatorii și investitorii din industrie trebuie să investească și au șanse să facă acest lucru. Anul trecut, industria (ospitalității — n. r.) a crescut cu 19%. Avem un cadru economic stabil și regulile de piață sunt bine setate. Avem o legislație avantajoasă, dar mai avem multe de îmbunătățit. Din punct de vedere fiscal, din punct de vedere al investiției, stăm foarte bine. Trebuie să protejăm industria și nu o protejăm dacă stăm fiecare în restaurantul lui. Trebuie să ieșim să colaborăm’, a spus Petrescu.

Asociația patronală HORA a organizat, miercuri, la București, prima ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității, la care participă reprezentanți ai autorităților centrale, precum și ai organizațiilor de profil din România.

Sursa: https://www.agerpres.ro/economie/2017/04/19/petrescu-hora-industria-ospitalitatii-trebuie-protejata-si-nu-facem-acest-lucru-stand-fiecare-in-restaurantul-lui-10-01-08