Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii HORA, ajunsa la cea de-a 5-a editie, este o platforma relevanta de dezbateri constructive, generatoare de soluții inovatoare pentru ospitalitate, unul dintre domeniile reper pentru economia României.

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii HORA va avea loc in data de 21 septembrie 2021,  09:30 AM – 17 PM, Gradina Palatului Bragadiru

Intr-un an fara precedent si un context complet nefavorabil, organizatia HORA propune, intr-o nota de optimism, o serie de dialoguri deschise pe temele cu cel mai mare impact pentru afacerile din industrie, sub conceptul HoReCa privind inainte! În contextual crizei actuale prelungite, aceste discutii sunt esențiale pentru a da un nou sens și speranță investitorilor din domeniu, pentru a încuraja dezvoltarea sănătoasă a acestui sector de activitate, vital pentru economie și cu un potențial enorm.

Conferinta HORA, cel mai important eveniment de business dedicat industriei ospitalitatii, reuneste lideri autohtoni din piața HoReCa, autorități locale și specialiști din industrii conexe.

Misiunea HORA rămâne aceeași, de a apăra interesele industriei de ospitalitate și de a fi un sprijin pentru antreprenorii din domeniu, care în această perioadă de confuzie generală, au nevoie de ghidaj și de o comunitate puternică.

Afla mai multe